Nene Hatun Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda ülkemizin çağdaş toplum düzeyine ulaşmasında pay sahibi olmak için okul öncesi eğitimdeki gelişmelerin sürekli takipçisi olmak ve erken çocukluk dönemindeki çocukların tümünün dil, din ya da ırk ayırımı yapmaksızın, tüm gelişim alanlarına yönelik, kişilik gelişimlerini destekleyici bir eğitim ortamı oluşturarak temel eğitime hazırlamak.

Misyon: Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak, çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek, okul ve aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek, toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi bilincini arttırmak, okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemektir.

Başarılar: EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLERDEN ÖZGÜN UYGULAMALARA 2019 ULUSAL ÖĞRETMENLER ARASI YENİLİKÇİ ÖĞRETİM MATERYALLERİ TASARIM YARIŞMASI 2019 EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER BAŞARI ÖDÜLÜ 2022 HAREZMİ EĞİTİM MODELİ UYGULAYICI OKUL 2022 E-tWİNNİNG ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜ 2022 EKO OKUL YEŞİL BAYRAK 2022 OKULLARDA ORMAN KAHVERİNGİ BAYRAK 2022 OKULUM TEMİZ BELGESİ 2022

Saatler:
Isınma: Doğalgaz-Merkezi Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ÇOYGEM-ÇOK YÖNLÜ GELİŞİM VE EĞİTİM MODELİ HAREZMİ EĞİTİM MODELİ PROJESİ EtWİNNİNG PROJESİ EKO OKUL EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER OKULLARDA ORMAN
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: EKO OKUL EtWİNNİNG

Telefon - 0212 472 40 70

WEB - https://kcekmecenenehatunanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mah. 1.Etap 5. Bölge 6. Çıkmaz Sok. No28 Küçükçekmece/İstanbul

Öğretim Şekli :İkili-Sabah ve Öğle Grupları